Ruostumaton teräs t-paita

Keskustele nyt
Tuotetiedot

Jos aiot ostaa ruostumattomasta teräksestä tee Kiina Ammattimaiseen ruostumattoman teräksen tii inox tee valmistajien Kiinassa ja toimittajien Kiina, ota rohkeasti yhteyttä Beall toimialaryhmä, varustettu tuottava tehdas, olemme aina palveluksessanne.

Putken t-paita on suunniteltu liittymään putkisto putket putkien asentamisesta. Putken tee putkimies yhdistää tai jakaa kaksi erillistä putkea kulkua. Yleensä vakio putki tee käytetään liittyä putket sama halkaisija. Kuitenkin tee voidaan myös liittyä eri halkaisijaa putket, kun siinä on supistusputkea. Putken tees voidaan monenlaisia materiaaleja eri sovellusten tarpeisiin. Lisäksi kansainvälisten asiakkaiden vaatimusten täyttämiseksi se voidaan tehdä mukaan erilaisia standardeja, niin kuten ASME, DIN, JIS, Fi, jne.

Tarjoamme pesuallashanat, ruostumaton teräs pesuallashanat ja ruostumaton teräs putkiliitoksia, jotka on valmistettu käyttäen optimaalinen laatu ruostumaton teräs. Laaja valikoima terveys ruostumattomasta teräksestä tee on tiedossa asiakkaan koska sen vetolujuus. Nämä teräksen putkiliitoksia eriasteiset ja päättyy kuten tarpeisiin.

Tekniset tiedot:
1.size: DN25-DN100 1"-4"
2.Standards: IDF, DIN, ISO, SMS, 3A
3.Material: SUS304, SUS316L
4. suodatus tarkkuus: 0,45, 0,10, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0, 10.0 (μm)
5. suodatin materiaali: polyeetteri, polytetrafluorieteenin (PTFE), polypropeeni (PP) summa (PES, PS) PVDF (PVDF), nylon (N6, N66), sekoittamalla sakon (CN - CA)
6. Käyttölämpötila: < 125
7. suodattaa määrä: 1-14. (a)
8. yhdistäminen: hitsaus, fern, lanka, laippa
9. tiivistysmateriaaleja: EPDM, FPM
Tyypit:
BS vetää t-paita
SMS t-paita
3a t-paita
Puristusliitin t-paita
Pinta:
Sisällä Pintakäsittely: Ra≤0.8μm/1.6μm
Ulompi Pintakäsittely: Ra≤0.8μm/1.6μm
Sovellus:
Erittäin puhdasta vesi- ja suodattamalla; Ultra pure sähköisen kemiallista liuosta suodattamalla; Käyminen tank säiliöt ainesosia tölkit, steriili pakokaasun, inlet suodatuksen; Sähköinen teollisuuden puhtautensa kaasujen suodatus

Tutkimus