904 L ruostumaton teräs levyt/levy

904 L ruostumaton teräs levyt/levy
Keskustele nyt
Tuotetiedot
Laaja kokemuksemme ja osaamisemme Beall Industry Group on yksi johtavista 904l ruostumaton teräs levyt/levy valmistajien ja toimittajien. Meillä on satoja korkeasti koulutetun työntekijöitä palveluksessasi. Voitte olla varmoja saada kilpailukykyiseen hintaan 904l ruostumaton teräs levyt/levy myytävänä kanssamme.

904L/N08904 ruostumaton teräslevy onhyvä korroosionkestävyys monenlaisia prosessi ympäristöissä.. Säilytämme 5000-10000 tonnia ruostumatonta terästä varastossa kuukausittain. Yksi iso kaluston haltija Kiinassa Tarjoamme parhaat hinnat, laatu, tukea ja nopea Toimitusaika
 

904L (UNS N08904) ruostumaton teräs seos on super Austeniittinen ruostumaton teräs, joka on tarkoitettu kohtalaisen hyvä korroosionkestävyys monenlaisia prosessi ympäristöissä. Yhdistelmä korkean kromi- ja nikkelipitoisuus sisältöä, yhdistettynä lisäyksiä molybdeeni ja kupari, vakuuttaa hyvä erinomainen korroosionkestävyys.

Seostettu kemia — 25 prosenttia nikkeliä ja 4,5 % molybdeeniä, 904L tarjoaa hyvä kloridi stressiä korroosiota halkeilua vastus, piste ja yleinen korroosionkestävyys parempi 316 L ja 317L molybdeeni parantaa teräkset.

Seos 904L kehitettiin alun perin kestämään ympäristöissä, joissa laimennettua rikkihappoa. Tarjolla on myös hyvä vastustuskyky Muut epäorgaaniset hapot kuten kuuma fosforihappoa sekä Viimeisin orgaanisia happoja.


Tutkimus