Beall Industry Group Co, Ltd on johtava valmistaja ja toimittaja ruostumattomasta teräksestä, duplex ja super nickle seos materiaalien 20 vuoden kokemus toimittaa monenlaisia käyttäjille eri aloilta. Beall toimialaryhmä on astunut ruostumattomasta teräksestä-kenttään aikaisempi 1990. 20 vuoden kehityksen Beall toimialaryhmä nyt kattaa yhteensä lasku ala 520,000 neliömetriä ja 500 työntekijää.

Beall toimialaryhmä nyt on 2 tuotantolaitokset Etsi Jiangsun ja Zhejiang Province, yksi toimipiste Shanghai.Now tuotantolaitokset Beall toimialaryhmä kattaa 4 tuotantolinjojen sulatus, mukaan lukien 2 sarjaa 12 tonnia AOD refing uunissa, 1 sarja 15 tonnia AOD refing uuniin ja 1 sarja 18 tonnia AOD refing uunin; 1 jatkuva valu teräs billet päällä; 5 sarjaa kylmävalssaamon koneita; 3 sarjaa hapetonta kirkas karkaista uunin, 1 setti 20 tonnia lampokasittely uunien; 4 tuuman 20 tuumaa kylmä piirustus koneet ja muut kehittyneet laitteiden.

Perustamisesta kansainvälisen myyntipalvelustamme Shanghaissa Beall: n kansainvälinen myynti ammattitaitoinen on työskennellyt ahkerasti yhä kysyntää maailmanmarkkinoilla. Kanssa tiivistä yhteistyötä kokenut tehtaan ja kansainvälisen myynnin ammattitaitoinen Beall lupaa asiakkaille luotettavaa laatua toimitus ajallaan ammattitaitoista palvelua ennen ja jälkeen myynnin. Beall tekee parhaansa auttaakseen asiakkaita, säästää kustannuksia, parantaa kilpailukykyä, tehdä voittoa.

Maine ja hankkineet Beall toimialaryhmä on vuosien mittaan ilmaisi keskuudessa markkinajohtajia liittyvien tuotteiden koko maailmassa!